Διαφήμιση στο  Youtube

Το YouTube είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα site παγκοσμίως.Πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγγραφεί σε τουλάχιστον ένα φίλο στο YouTube. Στην Ελλάδα 30 εκατομμύρια βίντεο προβάλλονται κάθε μήνα μέσω του YouTube, σύμφωνα με στοιχεία της Google για το 2010. Ο μέσος χρήστης του YouTube δαπανά 15 με 25 λεπτά την ημέρα στο YouTube.
Κάθε λεπτό μεταφορτώνονται πάνω από 30 ώρες videos στο YouTube. Φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η ηλικία των χρηστών. Για παράδειγμα οι ηλικίες 16-24 χρησιμοποιούν το YouTube καθημερινά σε ένα ποσοστό 67%.

Η διαφήμιση στο YouTube με video είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να διαφημίσετε την επιχείρηση σας.

Μπορούμε εύκολα να στοχεύσουμε το target group που θέλετε με κριτήρια την ηλικία, το φύλο, τα ενδιαφέροντα, λέξεις-κλειδιά, βίντεο που παρακολουθούν και άλλα κριτήρια.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το βίντεο αποδεδειγμένα πείθει σαφώς παραπάνω από ένα απλό κείμενο με μια φωτογραφία. Επιπρόσθετα το βίντεο είναι το μόνο μέσο που μπορεί με τόση ευκολία να γεννήσει συναισθήματα στον επισκέπτη και να γίνει Viral με αποτέλεσμα να το δουν πολλοί χρήστες και να το διαδίδει ο ένας στον άλλο.

Υπηρεσίες YouTube Marketing

Επαγγελματική διαχείριση του λογαριασμού σας στο YouTube

Updating

Reporting – Μέτρηση των αποτελεσμάτων