Αναλαμβάνουμε την πλήρη κατασκευή της καινούριας σας ιστοσελίδας. Με την πολυετή εμπειρία μας γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό είναι η ιστοσελίδα σας να είναι γρήγορη, δυναμική αλλά και λειτουργική, χωρίς προβλήματα και down time.

Σας προτείνουμε λύσεις που  βασίζονται στην ποιότητα, την αισθητική καθώς και στο πολύ χαμηλό κόστος.

Επιλογή από Δυναμικές ιστοσελίδες

Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε από μια τεράστια ποικιλία δυναμικών ιστοσελίδων που θα ταιριάζουν πλήρως με την επιχείρηση σας. Πρόκεται για εξατομικευμένες λύσεις που χαρακτηρίζονται από ποιότητα, ευκολία διαχείρισης και χαμηλό κόστος.

Μπορείτε να δείτε τα πακέτα μας για την κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας σε WordPress, που είναι πλέον η επικρατέστερη και πιο εύκολη πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων.

Στο Socialista αναλαμβάνουμε

Κατασκευή ιστοσελίδας

Προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις σε ασυναγώνιστες τιμές. Η ιστοσελίδα που καλούμαστε να σας κατασκευάσουμε θα είναι ποιοτική και πλήρως λειτουργική, με γνώμονα τις ανάγκες σας.

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Διαθέτουμε servers προηγμένης τεχνολογίας, με πολλούς πόρους στους οποίους θα φιλοξενήσουμε την ιστοσελίδα σας, με εγγύηση 99.9% up time και μεγάλες ταχύτητες.

Προώθηση ιστοσελίδας

Σας βοηθάμε να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σας και κάνουμε την ιστοσελίδα σας να εμφάνίζεται στην πρώτη σελίδας στη Google. Τα πακέτα μας περιλαμβάνουν SEO, web διαφημίσεις καθώς και Google Ads.

Εταιρική ταυτότητα

Δημιουργούμε την εταιρική σας ταυτότητα στον χώρο του διαδικτύου, με τον σχεδιασμό λογότυπου, επαγγελματικών καρτών και άλλες μεθόδους όπως Email Marketing.

Διαχείριση Social Media

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση των social media της εταιρείας σας σε Facebook και Instagram, με σκοπό την σωστή προώθηση.

Στόχοι κατασκευής ιστοσελίδας

Οι πελάτες μας εμπιστεύονται στην κατασκευή της ιστοσελίδας μας, καθώς εδώ στο Socialista οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε ξεχωρίζουν την πρώτη σελίδα κατάταξης αποτελεσμάτων της Google. Αυτό οδηγεί στην αύξηση της επισκεψιμότητας και κατ’ επέκταση των πωλήσεων.

Με την πολυετή μας εμπειρία στον χώρο, εγγυόμαστε την επιτυχία των ιστοσελίδων μας και θέτουμε 5 βασικούς στόχους για την κατασκευή της κάθε ιστοσελίδας. Συγκεκριμένα:

  1. Υψηλή θέση στην κατάταξη αποτελεσμάτων αναζήτησης στο Google
  2. Μεγάλη επισκεψιμότητα
  3. Μεγάλο μερίδιο online αγορών
  4. Αύξηση πωλήσεων της εταιρείας
  5. Υψηλά κέρδη της εταιρείας από την καινούρια ιστοσελίδα

Μη χάνετε άλλο χρόνο!

Ξεκινήστε τώρα την καινούρια σας ιστοσελίδα και δείτε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται.