Ποιοτικές λύσεις, σε ασυναγώνιστες τιμές

Με την επιλογή κατασκευής δυναμικής ιστοσελίδας, έχετε μια πολύ οικονομική λύση ιστοσελίδας για την εταιρεία σας, χωρίς όμως να θυσιάζετε την ποιότητα της.

Δίνουμε βάση στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε πελάτη μας και τον βοηθάμε στην  σωστή επιλογή της δυναμικής ιστοσελίδας προκειμένου να εκμεταλλευτεί άμεσα τα πλεονεκτήματα της προβολής στο διαδίκτυο.

Επιλέγετε από τις δυναμικές ιστοσελίδες μας

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μια έτοιμη ιστοσελίδα από την τεράστια ποικιλία που διαθέτουμε ενώ την βλέπετε online σε demo σελίδα για να δείτε αν σας καλύπτει. Διαλέξτε το demo που σας αρέσει για να το έχετε σαν πρότυπο για να σχεδιάσουμε την δικιά σας ξεχωριστή ιστοσελίδα.

Διαλέγετε ένα domain

Το domain που θα διαλέξετε θα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικό αλλά και απλό, ώστε οι πελάτες σας να το θυμούνται εύκολα.

Ολοκλήρωση της δυναμικής ιστοσελίδας σας

Κάνουμε τις τελευταίες ρυθμίσεις για την ιστοσελίδα σας και σας την παραδίδουμε άμεσα.

Οι βασικοί κανόνες της κατασκευής ιστοσελίδων

  • Κατασκευή responsive δυναμικής ιστοσελίδας  (mobile) για να την επισκέπτονται από όλες τις συσκευές ακόμη και από το κινητό τηλέφωνο, χωρίς να χαλάει η εμφάνισή του site, αλλά να προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της συσκευής.
  • Η εμφάνιση ιστοσελίδας να είναι σύγχρονη και ελκυστική, γιατί χαρακτηρίζει την επιχείρησή σας και συνδέει την ιστοσελίδα με τα προϊόντα – υπηρεσίες που πουλάτε.
  • Η ιστοσελίδα θα πρέπει να έχει εύκολη πλοήγηση ώστε ο πελάτης να μην χάνει τον χρόνο του ψάχνοντας αυτό που θέλει. Ένας ευχαριστημένος πελάτης πάντα επιστρέφει για περισσότερες αγορές.
  • Η σελίδα θα πρέπει να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης, να βρίσκουν εύκολα το site σας στο Google και να έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό σας.
  • Τα μέσα που χρησιμοποιούνται (π.χ εικόνες, βίντεο) θα πρέπει να είναι ευχάριστα και να προσθέτουν στην συνολική αισθητική της ιστοσελίδας.
  • Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με τα social media της εταιρείας ώστε να είναι δυνατή η σωστή προώθηση της σε αυτά.
  • Η ιστοσελίδα θα πρέπει να έχει το κατάλληλο hosting για την ιστοσελίδα, ώστε να λειτουργεί σωστά 24/7 και να μην είναι αργή.