Πόσο σημαντικό είναι το Content Writing SEO ;

Η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται μια σελίδα, για να έχει σωστή παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, είναι πολύ προσεκτικά γραμμένα και φυσικά στοχευμένα κείμενα. Στο socialista γνωρίζουμε πολύ καλά την σημασία των κειμένων, αφού μέσω αυτών, αυξάνεται η επισκεψιμότητα και βελτιστοποιείται η θέση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Για την συγγραφή των κειμένων, συνεργαζόμαστε με μια ομάδα επαγγελματιών κειμενογράφων, με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην στοχευμένη διαφήμιση. Παρότι οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει ένα κείμενο, ο στόχος δεν είναι απλά να προστεθεί πληροφορία στην σελίδα σας, αλλά να ανέβει η επισκεψιμότητα της και να προωθηθεί από τις μηχανές αναζήτησης.

Η προώθηση στις μηχανές αναζήτησης (Google), γίνεται χρησιμοποιώντας “λέξεις-κλειδιά”, που προωθούν την σελίδα σας και οδηγούν στις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις των χρηστών. Η χρήση των λέξεων κλειδιών, φυσικά δεν γίνεται τυχαία, αλλά μετά από εκτεταμένη έρευνα, πάνω στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείται η επιχείρηση σας.

Στην εποχή της πληροφορίας που διανύουμε, η επιλογή και η σύνθεση σωστών και ξεχωριστών κειμένων είναι απαραίτητη για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Οι κειμενογράφοι μας, μελετούν την ανάγκες της επιχείρησης σας, αναλύουν τον ανταγωνισμό και αφού συλλέξουν όλες τις πληροφορίες, τότε μόνο προχωρούν στην σύνταξη των κειμένων.

Ένας έμπειρος κειμενογράφος μπορεί να σχεδιάσει ένα έξυπνο και άρτιο κείμενο, μέσα από το οποίο θα προβληθεί η επιχείρηση σας και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Άλλωστε την διαφορά ανάμεσα σε μια σελίδα με επισκεψιμότητα και μια χωρίς, την κάνουν πάντα οι λεπτομέρειες και τα κείμενα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, μια λεπτομέρεια, που είναι όμως πάρα πολύ σημαντική.

Η επαγγελματική κειμενογράφηση μιάς σελίδας θα πρέπει να υπάρχει σε όλες τις γλώσσες που διαθέτει μια ιστοσελίδα. Έτσι μόνο θα μπορεί να ξεχωρίσει ο επισκέπτης σας την ιστοσελίδα σας από τον ανταγωνισμό, διαβάζοντας τα κείμενα στην δική του γλώσσα, γραμμένα σωστά και κατανοητά.

Η διαφορά ανάμεσα σε ένα κείμενο γραμμένο από επαγγελματία και ένα κείμενο μεταφρασμένο από κάποιο αυτόματο μεταφραστή, είναι πραγματικά χαώδης.

Υπηρεσίες Content Writing SEO

Σύνταξη νέων κειμένων

Επιμέλεια και αναβάθμιση κειμένων

Μετάφραση κειμένων σε άλλες γλώσσες