Σχετικά με εμάς

Το Socialista είναι μια εταιρεία διαχείρισης Social Media καθώς και κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και Eshop. Χρησιμοποιούμε ποικίλες τεχνικές Digital Marketing και γνωρίζοντας τα μυστικά, επιτυγχάνουμε υψηλές θέσεις κατάταξης στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google της ιστοσελίδας σας, στοχεύοντας πάντα την προβολή στην πρώτη σελίδα.

Όσο ψηλότερα προβάλεται η ιστοσελίδα σας στο Google, τόσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα θα έχετε και έτσι θα δείτε τεράστια αύξηση στις πωλήσεις σας.

Εκτός από τις τεχνικές Digital Marketing χρησιμοποιούμε τεχνικές προώθησης Social Media Marketing, και προβάλουμε την ιστοσελίδα σας στα κυριότερα μέσα δικτύωσης, όπως Facebook, Instagram, Youtube και άλλα. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε την δημιουργία μιας σχέσης με τους επισκέπτες των μέσων αυτών και σκοπεύουμε στην ένταξη τους στο πελατολόγιο σας.

Socialista σημαίνει Αξιοπιστία και Εμπιστοσύνη

Οι Υπηρεσίες μας

Στην Socialista προσφέρουμε αποδοτικές λύσεις για υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και Eshop καθώς και για την διαχείριση των Social Media της εταιρείας σας.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές και γνωρίζουμε τα μυστικά του χώρου, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας. Πάντα σε χαμηλές τιμές σας παραδίδουμε άριστα ποιοτικά αποτελέσματα, τόσο ως προς την κατασκευή και λειτουργία όσο προς την αισθητική.

O Στόχος μας

Στην Socialista αποκλειστικός στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων σας. Οργανώνουμε σε συνεργασία με εσάς όλους τους κλάδους του τελικού προϊόντος και δίνουμε προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες.

Με στόχο την ποιότητα, τη φιλικότητα της καινούριας σας ιστοσελίδας προς τον χρήστη και τις μηχανές αναζήτησης, σας προσφέρουμε  ένα καινοτόμο και πετυχημένο προϊόν, που θα δώσει στην επιχείρησή σας καινούρια πνοή και θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Η Φιλοσοφία μας

Εστιάζουμε στον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, και προσφέρουμε ποιοτικές, επαγγελματικές λύσεις με κύριο γνώμονα τις ξεχωριστές ανάγκες καθώς και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη.

Επιστευτείτε μας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνετε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας και το τελικό προϊόν μας!

Έχετε απορίες σχετικά εμάς ή τις υπηρεσίες μας;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα ή στείλτε μας ένα mail στο info@socialista.gr