Τι είναι το Google Ads;

Το Google AdWords είναι ένα εργαλείο με το οποίο εμφανίζονται διαφημίσεις βάση των λέξεων που χρησιμηποιούν οι χρήστες κατά την αναζήτηση οποιασδήποτε πληροφορίας,στην κορυφή των αποτελεσμάτων.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματά του;

  • Συνεχής ροή πολύ μεγάλου αριθμού επισκεπτών και κατά συνέπεια υποψήφιων πελατών.
  • Χαμηλότερο κόστος από άλλες μορφές προώθησης.

Χρήσεις του Google Ads

Με την διαφήμιση με το Google Ads εγγυόμαστε θα πως δείτε άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα και θα εντοπίσετε τους νέους υποψήφιους πελάτες σας!

Διαφήμιση Αναζήτησης


Δημιουργία & βελτιστοποίηση διαφημίσεων που εμφανίζονται στις μηχανές αναζήτησης. Συμβουλευτική & καθοδήγηση όσον αφορά τη στρατηγική χρήση λέξεων-κλειδιών και το σχεδιασμό του προϋπολογισμού σας.

Διαφημίσεις για κινητά


Προσέγγιση δυνητικών πελατών που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές (κινητό/tablet), μέσω διαφημίσεων με κείμενο, διαφημίσεων με εικόνα, διαφημίσεων βίντεο και διαφημίσεων HTML5.

Διαφήμιση βίντεο


Διεξαγωγή και βελτιστοποίηση καμπανιών με διαφημίσεις βίντεο στο YouTube. Οργάνωση και υλοποίηση καμπάνιας ανάλογα με τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε.

Διαφήμιση Προβολής


Δημιουργία μοντέρνων και καθηλωτικών διαφημίσεων για να προσεγγίσετε δυνητικούς πελάτες σε πάνω από δύο εκατομμύρια ιστότοπους και 650.000 εφαρμογές. Οι διαφημίσεις που δημιουργούμε είναι στατικά και δυναμικά banners ανάλογα τις ανάγκες σας.