1ο βήμα: Επικοινωνήστε μαζί μας

Μας αναλύετε πώς θέλετε την ιστοσελίδα σας και σας δίνουμε μια δωρεάν προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας.

2o βήμα: Προσχέδιο ιστοσελίδας – Οργάνωση

Καταγράφουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Συνεργαζόμαστε ώστε να καταλήξουμε σε ένα σωστό προσχέδιο της ιστοσελίδας. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να γνωρίζουμε:

  • Τα αποτελέσματα που προσδοκάτε από την κατασκευή της ιστοσελίδας
  • Την στόχευση κοινού σας
  • Συγκεκριμένες επιθυμίες σας στο αισθητικό κομμάτι, όπως χρώματα
  • Την οργάνωση του μενού πλοήγησης
  • Αν έχετε έτοιμα το υλικό (λογότυπο της εταιρείας, κείμενα, φωτογραφίες, video κ.α) που θέλετε ν’ ανεβάσετε στην ιστοσελίδα σας ή αν χρειάζεστε τη βοήθειά μας
  • Αν επιθυμείτε να τοποθετήσουμε κάποιο επιπλέον πρόσθετο στην ιστοσελίδα σας

3o βήμα: Έγκριση προσφοράς και προκαταβολή

Εγκρίνετε την προσφορά μας και μας δίνετε μια προκατοβολή επί της τιμής κατασκευής της ιστοσελίδας σας.

4o βήμα: Επιλογή Domain – Hosting

Σας βοηθάμε να αποφασίσετε το Domain name που θα χρησιμοποιηθεί για την ιστοσελίδα σας. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα καθώς θα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να το θυμούνται εύκολα οι πελάτες σας. Αναλαμβάνουμε την φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδας σας στους προηγμένους server μας.

  • Εάν έχετε ήδη κατοχυρωμένο domain γίνεται μεταφορά
  • Κατά την μεταφορά ενός υπάρχοντος domain .gr δεν υπάρχει κόστος, ενώ τα τέλη που έχει προπληρώσει ο πελάτης στον προηγούμενο καταχωρητή ισχύουν μέχρι την λήξη του domain name.
  • Σας δημιουργούμε λογαριασμό φιλοξενίας και λογαριασμούς e-mail που έχουν συμφωνηθεί και σας στέλνουμε τις οδηγίες (manual) εγκατάστασης και χρήσης τους.

5o βήμα: Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Προχωράμε στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας. Ο σχεδιασμός γίνεται πάντα με γνώμονα το προσχέδιο που έχουμε κάνει προηγουμένως και έχουμε ως στόχο την δημιουργία μιας εύχρηστης ιστοσελίδας, χωρίς να κουράζει τον επισκέπτη αλλά παράλληλα να είναι πλήρως λειτουργική, responsive και άψογη αισθητικά.

Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να βλέπετε online την ιστοσελίδα σας σε όποιο σημείο και αν βρίσκεστε. Με την ολοκλήρωση σχεδιασμού της  ιστοσελίδας, την οποία βλέπετε σε πλήρη λειτουργία online, και εφόσον σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα, εξοφλείται το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας.

6o βήμα: Ανάπτυξη ιστοσελίδας – Ολοκλήρωση κατασκευής

Ολοκληρώνουμε τις εργασίες κατασκευής και ανάπτυξης της ιστοσελίδας σε πλατφόρμα με τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό και σας φτιάχνουμε μια δυναμική ιστοσελίδα, responsive (mobile), που θα γίνει το πιο πολύτιμο εργαλείο διαφήμισής σας! Τελειοποιούμε τα μενού – κατηγορίες και αν έχουμε συμφωνήσει να φτιάξουμε ή να τοποθετήσουμε πρόσθετα modules και plugins, όπως φόρμες επικοινωνίας, portfolio κ.α., γίνεται  η κατασκευή τους, βάση του υλικού που θα μας έχετε στείλει από πριν.

7o βήμα: Παράδοση ιστοσελίδας

Σας παραδίδουμε την ολοκληρωμένη σας ιστοσελίδα. Πλέον έχετε μια ποιοτική εικόνα στον χώρο του διαδικτύου για την εταιρεία σας και είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε τα αποτελέσματα της.

8o βήμα: Προώθηση ιστοσελίδας – SEO

Στο Socialista είμαστε δίπλα σας και αναλαμβάνουμε την πλήρη βελτιστοποιήση της ιστοσελίδας σας προκειμένου αυτή να καταλαμβάνει υψηλές θέσεις κατάταξης στη λίστα αποτελεσμάτων της Google. Αυτό το επιτυγχάνουμε με πολλές τεχνικές όπως SEO, SEM, Google Ads και άλλες.