Διαφήμιση στο Twitter

Το Twitter Marketing δεν έχει στην Ελλάδα την μεγάλη απήχηση του Facebook, όμως παίζει κι αυτό τον ρόλο του στο Twitter Marketing αλλά και στο Twitter SEO στη Google. Οι μηχανές αναζήτησής της Google λαμβάνουν πλέον υπόψιν τα tweets και τις φράσεις – λέξεις κλειδιά του κάθε λογαριασμού στο Twitter. Μια διαφήμιση στο Twitter θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να εμφανιστεί σε χιλιάδες χρήστες.

«Πολλές εταιρείες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν το Twitter ως μέσο για να «ακούνε» τους πελάτες τους και έχουν τοποθετηθεί ήδη οργανικά σε αυτό, το οποίο μας κάνει ακόμη πιο ενθουσιασμένους, καθώς τώρα θα τους δώσουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν διαφημιστικά το Twitter, έτσι ώστε να ενισχύσουν το μήνυμά τους και όλη τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους».

Τρεις στους πέντε ανθρώπους στο Twitter ακολουθούν τουλάχιστον ένα brand.* Το 80% των ανθρώπων στο Twitter είναι ενεργοί και μέσω του κινητού τους, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την τέλεια ευκαιρία στους διαφημιζόμενους να στοχεύσουν το κοινό τους on the go και σε στιγμή που το περιεχόμενο τους πραγματικά θα σχετίζεται με το κοινό τους.

Στην πραγματικότητα, ένα στα τρία άτομα που έχουν επισκεφτεί ένα brand στο Twitter συνεχίζουν να το ακολουθούν αλλά και να το αγοράζουν.*

Υπηρεσίες Twitter Marketing

Επαγγελματική διαχείριση λογαριασμού

Updating

Online διάλογος με τους χρήστες

Πυροδότηση και monitoring συζητήσεων για το brand

Reporting-Μέτρηση των αποτελεσμάτων