Το Eshop είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εμπορικής δραστηριοποιήσης μια επιχείρησης. Είναι ο τρόπος για να εισχωρήσετε δυναμικά στον χώρο του εμπορίου μέσα από διαδίκτυο, να επεκτείνετε τις εμπορικές δραστηριότητές σας και να πετύχετε τους επιχειρησιακούς στόχους σας.

Με τη ραγδαία ανάπτυξη του internet, το όνειρο του κάθε επαγγελματία, της κάθε μικρής ή μεγάλης επιχείρησης είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο που επιτυγχάνεται με ένα έξυπνο και αποτελεσματικό e shop.
Η αύξηση πωλήσεων οδηγεί σε αύξηση πελατολογίου και κατ’ επέκταση στην αύξηση κέρδους!

Στόχος
μας είναι η κατασκευή Eshop για να προσελκύσετε τους χρήστες του internet και να τους εντάξετε στο πελατολόγιο σας.

Επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα

Επιτυχημένο Eshop χαρακτηρίζεται ένα Eshop στο οποίο από τον σχεδιασμό μέχρι και την υλοποίηση της κατασκευής του έχει ως σκοπό την προσέλκυση συνεχώς καινούριων πελατών.

Προκειμένου να γίνει αυτό, εμείς στο Socialista γνωρίζοντας όλα τα μυστικά, κατασκευάζουμε ποιοτικά και λειτουργικά Eshop, υψηλής αισθητικής. Προσέχουμε ιδιαίτερα την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών σας καθώς και προσέχουμε να είναι φιλικά στις μηχανές αναζήτησης, προκειμένου να επιτυγχάνουμε υψηλές θέσεις στην κατάταξη αποτελεσμάτων στη Gooogle.

Οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για ένα Eshop

Κατασκευή Eshop με WooCommerce (WordPress)

Η κατασκευή Eshop με WooCommerce έφερε την επανάσταση στην κατασκευή Εshop, γιατί έχει σαν αποτέλεσμα δυναμικές ιστοσελίδες ηλεκτρονικών πωλήσεων με φρέσκια εμφάνιση, σύγχρονα, εντυπωσιακά εφέ και άψογη λειτουργικότητα σε χαμηλό κόστος κατασκευής.

Σας κατασκευάζουμε ένα Eshop ιδιαίτερα φιλικό με τις μηχανές αναζήτησης της Google, που σημαίνει ότι το Eshop σας θα εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων. Αυτό συνεπάγεται αυξημένη επισκεψιμότητα και τεράστια αύξηση στις πωλήσεις σας.

Η διαχείριση του Eshop σας σε WooCommerce δεν θα πρέπει να σας αγχώνει καθόλου διότι πρόκειται για μια πολύ εύχρηστη διαδικασία. Ακόμα και αν είστε αρχάριος χρήστης του διαδικτύου μπορείτε να ανταπεξέλθετε με μεγάλη ευκολία.

Το Eshop σας μπορεί να είναι ταυτόχρονα ιστοσελίδα, ακόμα και blog για την εταιρεία σας με πλήρη λειτουργικότητα.

Κατασκευή Eshop με OpenCart

Το OpenCart είναι μια πολύ δυνατή πλατφόρμα στο ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς δίνει εξειδικευμένες λύσεις στις online πωλήσεις. Είναι ιδιαίτερα ελαφριά, χωρίς πολλές απαιτήσεις από τον server στον οποίο θα φιλοξενείται, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζεται από μικρούς χρόνους φόρτωσης και υψηλές αποδόσεις.

Ένα Eshop κατασκευασμένο σε OpenCart, έχει προηγμένες λειτουργίες, μπορεί να συνδεθεί με γέφυρες για το Skroutz, συστήματα ERP και με online συστήματα τραπεζικών συναλλαγών.

Η διαχείριση δεν είναι πολύ δύσκολη αλλά απαιτεί αρκετές γνώσεις και ικανότητες, για αυτό συνήθως προτείνεται επαγγελματική διαχείριση.

Κατασκευή Eshop με PrestaShop

Το PrestaShop προτείνεται για επιχειρήσεις με χιλιάδες προϊόντα, καθώς είναι μια καθαρά ηλεκτρονική εμπορική πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις να πουλήσουν τα προϊόντα τους online.

Συνδέεται και αυτό φυσικά με γέφυρες για το Skroutz και πολλά άλλα συστήματα και διαθέτει ένα panel πολλών στατιστικών στοιχείων, που είναι πολύ χρήσιμα για τον έλεγχο των πωλήσεων.

Προσφέρει χρήσιμες επιλογές τρόπων αποστολής στο back-office με προσαρμοσμένες τιμολογήσεις και διαθέτει προηγμένο σύστημα αναζήτησης προϊόντων. Η πολυπλοκότητα του όμως δε βοηθάει στην εύχρηστη διαχείριση και απαιτείται επαγγελματική διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος γι΄αυτό συνίσταται επαγγελματική διαχείριση από κάποιον με άριστες γνώσεις.