Αναπτύξτε την επιχείρησή σας στο Instagram εύκολα και γρήγορα

Η εταιρεία μας με την τεράστια εμπειρία της στον χώρο του Social media marketing, είναι σε θέση να αναλάβει την πλήρη διαχείριση του προφίλ σας στο Instagram και να το αξιοποιήσει με τρόπο ώστε να αυξήσει την αναγνωρισιμότητά σας και να κερδίσει νέους πελάτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Αναλαμβάνουμε την τακτική ανάρτηση περιεχομένου, με υλικό από την εταιρεία και τα προϊόντα σας, με την κατάλληλη στόχευση στο σωστό κοινό.

Εγγυόμαστε ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αυξήσουμε τους followers σας και θα δημιουργήσουμε μια βάση χρηστών οι οποίοι όχι μόνο θα αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενό σας, αλλά θα ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Τι κάνει το Instagram τόσο σημαντικό;

Οι χρήστες του Instagram δεν περιηγούνται απλώς μέσα σε ένα ατελείωτο περιεχόμενο πληροφοριών, αντίθετα το χρησιμοποιούν για να ανακαλύψουν νέα προϊόντα και brands. Από αυτούς, το 47% κατατάσσουν το Instagram στα 10 κορυφαία κανάλια που χρησιμοποιούνται για την ανακάλυψη νέων προϊόντων. Παράλληλα, το 45,6% αυτών δηλώνουν πως θυμούνται καλύτερα ένα brand που συνάντησαν στο Instagram, σε σχέση με άλλα που βρίσκονταν σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και άλλα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους! Η παρουσία των brands στο Instagram είναι πλέον απαραίτητη, αν θέλουν να ενισχύσουν δημοτικότητά τους στην αγορά και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Η δύναμη του Instagram

Το Instagram είναι μία διαδικτυακή κοινότητα, στην οποία μπορεί κανείς να βρει ποιοτικό και ελκυστικό περιεχόμενο. Πετυχαίνει 50 φορές μεγαλύτερη αφοσίωση του χρήστη σε σχέση με το Facebook, καθώς οι επισκέπτες του παραμένουν «οι πιο πιστοί» σε σχέση με τα υπόλοιπα social media.

Υπολογίζεται πως 300 εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα είναι ενεργοί στο Instagram και καταναλώνουν περίπου 257 λεπτά δημιουργικής περιήγησης.

Το μυστικό της επιτυχίας του βρίσκεται ακριβώς στην εμπειρία του χρήστη (user experience) μέσω του digital media περιεχομένου που φιλοξενεί. Με λίγα λόγια, διαθέτει όλες τις προοπτικές για να κατοχυρώσει ένα ευρύ κοινό και να αποκτήσει προβάδισμα στον κόσμο των social media.

Τύποι διαφημίσεων στο Instagram

Διαφημίσεις με φωτογραφίες

Αφηγηθείτε την ιστορία σας μέσω ενός ευκρινούς, απλού και καλαίσθητου δημιουργικού καμβά.

Διαφημίσεις με βίντεο

Έχοντας την ίδια καθηλωτική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν οι διαφημίσεις με φωτογραφίες και, παράλληλα, επωφεληθείτε από τη δυναμικότητα και την ζωντάνια που προσδίδουν το οπτικό υλικό, ο ήχος και η κίνηση.Το βίντεο μπορεί να έχει διάρκεια μέχρι 60 δευτερόλεπτα.

Διαφημίσεις με εναλλασσόμενες εικόνες

Δώστε στους χρήστες την δυνατότητα να δούν περισσότερες από μια φωτογραφίες στην ίδια διαφήμιση

Διαφημίσεις στο Stories

Προβάλετε την διαφήμισή σας σε πάνω από 300 εκατομμύρια λογαριασμούς που χρησιμοποιούν καθημερινά τις ιστορίες.